Снимка: 24 часаМъж от Смолян е осъден да плаща парно на

...
Снимка: 24 часаМъж от Смолян е осъден да плаща парно на
Коментари Харесай

Как съвпадение в имената обърка живота на мъж в Смолян?

Снимка: 24 часа

Мъж от Смолян е  наказан да заплаща парно на софийски адрес, на който в никакъв случай не е живял, нито е бил клиент . Разбира, че дължи 1300 лева, след запор на пенсията.

30 български мъже носят името Стефан Борисов Иванов. Тази информация евентуално в никакъв случай нямаше да стигне до  72-годишния Стефан Борисов Иванов от Смолян , в случай че неточност на служител не го бе пратила на съд, оповестява 24 часа.

 
Без да подозира,  мъжът е наказан да заплаща парно за апартамент в София , в който в никакъв случай не е живял. Вече има да дава 1300 лева за главница, насъбрана рента и възнаграждения на адвокати.
Мъжът схваща, че е дебитор, през ноември 2016 година, когато пенсията му от 250 лева се оказва под запор. " Не разбирам  по какъв начин са ме осъдили, откакто не съм получил нищо - нито призовка, нито покана  за непринудено осъществяване. Откъде са взели моето ЕГН, в случай че в  " Топлофикация " въобще няма партида на мое име ", учуден е той.
 
Според правосъдното решение от Софийския областен съд  дългът е насъбран от август 2011 до юни 2012 година , когато  Стефан изобщо не е живял в столицата . Мъжът схваща, че въобще дължи някому нещо, през ноември 2016 година, когато отива да си вземе пенсията от 250 лева, а касиерката му споделя, че тя е под запор.
 
Продължението четете ТУК.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР